Историјат

30 јануари 1990 година е запишан во срцата на семејството Камчеви како датум кога Илија Камчев ја основа сопствената приватна компанија „Орка“. Почетокот на 1990 година значеше почеток на нова ера во македонската економија. Тој ден почна да живее една реалност - создавање на моќна компанија со сопствен капитал и вложен труд. На успесите на „Орка“ со кои сега се гордееме им претходат напорна работа, несебично вложување и вешто менаџирање, доверба и сигурност.

ГОДИНИТЕ КОИ МИНАА...

1990-1999

2000-2009

2010-2019

2020 - ...